Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur

Ik ben ermee opgegroeid! Mijn vader was meubelstoffeerder en woninginrichter. Wekelijks bevond ik me tussen de mooie stoffen en tapijten.

Als ik er aan terugdenk ruik ik het ook. Thuis lag tapijt en hingen er mooie overgordijnen en vitrage voor het raam. En natuurlijk werden de meubels voorzien van exclusieve meubelstoffen in rijke dessins. Bij het zien van de najaarscollectie stoffen op de beurs in het ETC Design Center Europe ging mijn hartje sneller kloppen. Daarom een paar noviteiten op een rijtje.

Styling ID Tips en Trends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur -- Stoffencollectie Tetbury- Swaffer fine Fabrics - Match Trading - ETC Design Center Europe

Stoffencollectie Tetbury |  Swaffer Fine Fabrics

De stoffencollectie Tetbury toont zes harmonieuze historische prints, welke afkomstig zijn uit het archief. Het zijn comfortabele klassiekers in uitnodigende kleuren, die een echte Engelse sfeer teweegbrengen.

Verkrijgbaar bij Match Trading by Rob Viool – ETC Design Center Europe

Styling ID Tips en Trends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur -- Bohemian Collection_ Hodsoll McKenzie - Zimmer en Rohde - ETC Design Center Europe

Bohemian stoffencollectie | Hodsoll McKenzie

Engelse interieurs bevatten altijd een geïnspireerde mix van het traditionele en het exotische. Sinds de dagen van het rijk, toen schatten uit het Verre Oosten en Afrika werden gemengd met bloemenprints en fijne fluwelen, creëerde het Engelse huis een romantische mix van het vertrouwde met het onverwachte. Het is deze geest van wereldreizen en artistieke expressie, die de nieuwe Hodsoll McKenzie Bohemian collectie definieert.

Verkrijgbaar bij Zimmer en Rohde – ETC Design Center Europe

Styling ID Tips en Trends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur -- Ardecora Palladio Collection - by Zimmer en Rohde - ETC Design Center Europe

Palladio stoffencollectie | Ardecora

e nieuwste collectie van Ardecora ‘Palladio’ is een liefdevolle hommage aan de villa’s en tuinen, ontworpen door de Italiaanse architect Andrea Palladio. Sierlijk en stijlvol haalt het inspiratie uit de karakteristieke stijl van Palladio en herleeft het meer dan vijfhonderd jaar later in de nieuwe collectie-ontwerpen.

Verkrijgbaar bij Zimmer en Rohde – ETC Design Center Europe

Styling ID Tips en Trends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur --Gedessineerde stoffen - Korla - by Match Trading - ETC Design Center Europe

Gedessineerde stoffen | Korla

Korla presenteert frisse gedessineerde stoffen voor gordijnen en meubelbekleding. Felle kleuren, iconische motieven en sterke patronen worden gecombineerd om klanten het vermogen en de moed te geven de verschillende prints te mixen, matchen en ermee te spelen Korla creëert hedendaagse interpretaties van traditionele patronen en weefpatronen. Alle stoffen zijn ‘VAT Printed’ om de allerbeste kwaliteit en kleur te garanderen.

Verkrijgbaar bij Match Trading by Rob Viool – ETC Design Center Europe

Styling ID Tips en TreStyling ID Tips en Trends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur -- Metropolitan collection - by Zimmer Rohde - ETC Design Center Europends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur --Gedessineerde stoffen - Korla - by Match Trading - ETC Design Center Europe

Metropolitan stoffencollectie | Zimmer + Rohde

Iedereen die van grote steden houdt, zou willen dat ze deze dynamiek en diversiteit ook thuis kunnen ervaren. Zimmer + Rohde heeft zich laten inspireren door deze unieke grootstedelijke ervaringen; stedelijk, authentiek en ingetogen. De nieuwe Metropolitan collectie legt de polsslag van onze tijd vast in haar patronen.

Verkrijgbaar bij Zimmer en Rohde – ETC Design Center Europe

Styling ID Tips en Trends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur -- La Aurelia Carpet - by la Aurelia Design - ETC Design Center Europe

Luxury Carpets | La Aurelia

Designer Aurelia Ebbe van Dutch Designlabel La Aurelia introduceert multifunctionele Luxury Carpets.
Deze kwalitatief hoogwaardige karpetten kunnen zowel binnenshuis als buitenshuis worden toegepast. Ze zijn o.a. anti-slip, anti-allergisch, brandvertragend en slijtvast. De karpetten zijn gemaakt van vinyl, waardoor deze ook in een natte ruimte, zoals een badkamer, of buiten toegepast kunnen worden. Luxury Carpets van La Aurelia zijn echte eyecatchers vanwege het intense en diepe kleurgebruik, de elegante vormen en stijlvolle patronen.

Verkrijgbaar bij La Aurelia Design – ETC Design Center Europe

Styling ID Tips en Trends Prachtige dessins en warme kleuren verrijken ons interieur -- New Collections- by The Romo Group -ETC Design Center Europe

Over ETC Design Center Europe

ETC Design Center Europe, gevestigd in meubelstad Culemborg, bundelt de krachten van alle exposanten; een zo compleet en gevarieerd mogelijk aanbod van kwalitatief hoogwaardige interieurmerken en -collecties wordt aan de bezoeker aangeboden. Aanvullend is ETC Design Center dé plek om vakkundige kennis op te doen middels de ETC Academy. Het design center biedt 15.000 m2wooninspiratie. Ruim 90 verschillende exposanten uit het hoge segment voeren gezamenlijk meer dan 500 verschillende interieur- en exterieurmerken.

Wil je meer informatie? Klik dan op onderstaande links:

Match Trading by Rob Viool
Zimmer en Rohde
La Aurelia Design
The Romo Group
ETC Design Center Europe

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This