Personaliseer het toilet met jouw perfecte plaatje

Geef je toilet een persoonlijk touch, creëer het perfecte plaatje!

Tijdens een bezoek aan het toilet gebruikt iedereen de bedieningsplaat om door te spoelen. Dus waarom maak je er niet wat bijzonders van! Toon je persoonlijke stijl door te verrassen met een unieke bedieningsplaat.

Styling ID Tips en Trends Personaliseer het toilet met jouw perfecte plaatje

Het perfecte plaatje

Bij het ontwerpen van de toiletruimte wordt vaak nagedacht over tegels, de kleurstelling, het closet en de stijl van de accessoires. Maar de grootste indruk maak je waarschijnlijk met iets onverwachts… de bedieningsplaat! Tover een glimlach op iemands gezicht door een verrassende foto erin te verwerken of trek de wandbekleding door op de bedieningsplaat voor het wauw-effect. Met de nieuwe website maakjeeigenbedieningsplaat.nl is het eenvoudiger dan ooit. Door de keuze uit drie type bedieningsplaten, te weten de Geberit Sigma21, Sigma50 en de Sigma70, is er altijd een passende keuze.

Styling ID Tips en Trends Personaliseer het toilet met jouw perfecte plaatje 7

Steengoed

Naast een foto is het ook mogelijk de Sigma21, Sigma50 en de Sigma70 zelf in te leggen met een materiaal naar keuze, zoals de wandtegel, natuursteen of een ander materiaal. Afhankelijk van deze keuze, laat je de bedieningsplaat opgaan in de wand, waardoor deze niet meer opvalt, of geef je de plaat nét dat accent, waardoor de toiletruimte een echte eye-catcher rijker is.

Wil je een unieke, persoonlijke bedieningsplaat, bestel dan de klantspecifieke Sigma21, Sigma50 of Sigma70. Deze variant is naar eigen inzicht te ontwerpen. De drie type bedieningsplaten zijn ook verkrijgbaar in diverse standaardkleuren en -materialen.

Styling ID Tips en Trends Personaliseer het toilet met jouw perfecte plaatje 5

Kijk voor meer informatie op deze websites:

www.maakjeeigenbedieningsplaat.nl
www.geberit.nl/bedieningsplaten

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This