Stijlvolle Marokkaanse meubels en accessoires

Van een zacht tapijt van zwart fluweel tot een handgesneden tafel van cederhout: Moroccan Heritage is dé plek voor de allermooiste Marokkaanse woonaccessoires en meubels.

Elk item is met de hand gemaakt in Marokko van de beste materialen. Zoals een handira of bruidsdeken van hoge kwaliteit wol, afgewerkt met prachtige pailletten of een vintage kussen uit de Midden-Atlas. Ontdek de unieke collectie van het nieuwe merk Moroccan Heritage en maak kennis met de culturele rijkdom van Marokko.

Styling ID Tips & Trends Stijlvolle Marokkaanse meubels en accessoires Handgemaakte fluwelen handira

Traditioneel Marokkaans handwerk

Geïnspireerd door het prachtige handwerk dat Hanane El-Ghezouani tijdens haar reis in Marokko tegenkwam, ontstond het idee om dit unieke stukje Marokkaanse cultuur te helpen behouden en te delen met Nederland. Met de webshop Moroccan Heritage jaagt zij haar droom achterna. Breng sfeer in huis met stijlvolle woonaccessoires én draag rechtstreeks bij aan de lokale economie in Marokko. Een fijne gedachte: Hanane zorgt ervoor dat de Marokkaanse makers goed betaald krijgen voor hun werk.

Styling ID Tips & Trends Stijlvolle Marokkaanse meubels en accessoires Handgemaakte Marokkaanse handira

Ontdek de collectie

Maak van jouw interieur een sfeervol thuis met de woonaccessoires en meubels van Moroccan Heritage. Zo is een handgemaakte handira ideaal als sprei op bed, als deken op de bank of als unieke wanddecoratie in de woonkamer. De handgemaakte Marokkaanse Handira kussens zijn echte blikvangers in de woon- of slaapkamer en passen perfect bij de handira dekens. Of ga voor een stylish tapijt met kleurrijk borduurwerk, gemaakt in de Midden-Atlas. Hapjes serveer je voortaan op een handgeslagen dienblad, perfect te combineren met een houten onderstel met traditioneel snijwerk.

Styling ID Tips & Trends Stijlvolle Marokkaanse meubels en accessoires Wollen handira met kelimbanden

Over Moroccan Heritage

Bij Moroccan Heritage vind je originele meubels, handira’s, tapijten en woonaccessoires uit Marokko. Alle items zijn met de hand gemaakt van hoogwaardige materialen, veelal ontworpen en vervaardigd op basis van een eeuwenoude traditie. Moroccan Heritage garandeert eerlijke handel en een goed salaris voor de makers. Breng een warme Arabische sfeer in huis én steun het behoud van het traditionele handwerk in Marokko: een win-win situatie.

Styling ID Tips & Trends Stijlvolle Marokkaanse meubels en accessoires Beni Ouarain Tapijt

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]