Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal

Het Deense designmerk WOUD Design introduceert zijn nieuwe herfst-wintercollectie. Een uniek en breed assortiment meubels met ieder een eigen verhaal.

Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk voor WOUD Design en daarom worden alle keuzes op het gebied van materiaal en productie goed overwogen. Zo ontstond deze prachtige collectie van Deense design meubelen.

Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal 2

Array Sideboard & Highboard | designed by Says who

De slanke poten tillen dit elegante dressoir van de grond en creëert een mooi contrast tussen de massief houten kast en de dunne metalen constructie eronder. ‘Array Sideboard & Highboard’ is ontworpen door Says who.

Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal 8

Flora Sofa | designed by Yonoh

De contouren van de ‘Flora Sofa’ bank verraden dat de Spaanse designstudio Yonoh bij het ontwerp werd geïnspireerd door de natuurlijke groei van bloemblaadjes. Deze collectie bestaat uit vier verschillende modules, ieder met de opvallende zwarte bies, waardoor oneindig veel combinaties mogelijk zijn.

Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal

Verde Coffee Table | designed by Rikke Frost

Het combineren van diverse materialen in één meubel oogt sterk en zorgt voor een prachtig resultaat. De ovale metalen constructie van de ‘Verde Coffee Table’ is ontworpen met twee tafelbladen. Het onderste deel in zwart geschilderd eikenfineer en het ronde blad in zwart of bruin marmer of wit terrazzo. Een prachtige vaas met bloemen komt op deze tafel helemaal tot zijn recht.

Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal 3
Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal 4

Tray Shelf | designed by Hanne Willmann

Door het plaatsen van kleine dienbladen als plank in ‘Tray Shelf’ ontstaan er diepere ruimtes tussen het rekkensysteem, waardoor hogere objecten in de kast geplaatst kunnen worden. De verschillende mogelijke arrangementen van de planken maken het een levendig en persoonlijk systeem.

Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal 5

Lean Lounge chair | designed by Nur

De collectie van de ‘Lean Lounge chair’ is uitgebreid met twee nieuwe moderne kleuren: bosgroen en roest. Bekleed met hoogwaardige stoffen van het Deense textielbedrijf Gabriel. De nieuwe kleuren vullen de huidige collectie van rustige kleuren aan en zijn gedurfd statement op zichzelf.

Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal 6

Level Daybed | designed by MSDS Studio

Een daybed: het meubel waar veel mensen van dromen. Want het staat prachtig in een interieur. ‘Level Daybed’ is niet nieuw maar er is nu wel een uitvoering voorzien van een exclusief lederen matras en kussen. Je kunt hem nog steeds combineren met een zwart frame of met het wit gepigmenteerde eiken frame voor een lichter effect.

Styling ID Tips en Trends Woud Meubelcollectie met een eigen verhaal 7

Over WOUD Design

WOUD Design is opgericht in 2014 door het designersduo Torben en Mia Koed uit Denemarken. Voordat zij het designmerk WOUD Design oprichtten, hadden zij een lange carrière opgebouwd in de meubelindustrie. Duurzaamheid is een belangrijk kenmerk voor WOUD Design en daarom worden alle keuzes op het gebied van materiaal en productie goed overwogen.

Kijk op www.woud.dk of op wouddesign (Instagram).

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]