Een senior-proof badkamer in één dag

Toevallig had ik het er gisteren nog met mijn moeder over dat het fijn is om zo lang mogelijk op jezelf te kunnen wonen. Dan moet de thuissituatie wel veilig en aangepast zijn op de bewoner.

Ouderdom komt nu eenmaal met gebreken. Je kan op oudere leeftijd nog zo gezond zijn, bukken en over hoge obstakels heen stappen ga je dan steeds meer uit de weg. Vooral in de badkamer ontstaan er sneller onveilige situaties, bij het in of uit bad stappen of door uitglijden. Vaak ziet men tegen de verbouwing van een badkamer op. Daarom komt Vistar badcomfort met een oplossing, die binnen een dag gerealiseerd wordt.

Styling ID Tips en Trends Een senior-proof badkamer in een dag voorbeeld

Veilig en comfortabel douchen

Veel badkamers zijn nog voorzien van een ligbad of een douche met hoge instap en een gladde douchebak. Sommige mensen douchen zelfs nog in de badkuip, waardoor er een verhoogd risico ontstaat op ongelukken. Vistar badcomfort verandert in één dag een onveilige badkamer in een veilige 55-plus badkamer. In overleg met de klant wordt bepaald hoe de badkamer verbouwd kan worden. Er zijn talloze mogelijkheden om een badkamer veiliger te maken; een antislip douchebak, veiligheidsbeugels en een douchestoeltje.

Styling ID Tips en Trends Een senior-proof badkamer in een dag van bad naar douche

Nieuwe badkamer in 1 dag

Wie kiest voor een badkamer van Vistar badcomfort, kiest voor veiligheid. Er wordt een uitgebreid advies uitgebracht, waarna klanten zelf de keuze maken voor een douche die bij hun wensen past. Dankzij samenwerking in binnen- en buitenland kan de badkamer aangepast worden voor zeer concurrerende prijzen. Alle gebruikte producten en materialen zijn van uitstekende kwaliteit, hebben een geweldig design en zijn zeer betaalbaar. De oude badkamer wordt gedemonteerd en de materialen worden door Vistar badcomfort afgevoerd. Vervolgens wordt de nieuwe douche geplaatst. Binnen een dag zijn alle werkzaamheden afgerond, waardoor je niet dagen in de rommel zit en snel weer comfortabel en veilig kunt douchen.

Styling ID Tips en Trends Een senior-proof badkamer in een dag douche

Antibacteriële douchewanden

Om het onderhouden van de badkamer zo eenvoudig mogelijk te houden wordt gebruik gemaakt van antibacteriële douchewanden en onderhoudsvrije glaswanden of douchedeuren. Hierdoor heb je geen last meer van lelijke en vuile voegen en bovendien zijn deze wanden zeer hygiënisch en makkelijk schoon te maken. Op alle materialen en werkzaamheden wordt 5 tot 10 jaar garantie gegeven.

Styling ID Tips en Trends Een senior-proof badkamer in een dag douche en wasmachine

Over Vistar badcomfort

Vistar badcomfort verandert in één dag een onveilige badkamer in een veilige 55+ badkamer. In overleg met de klant wordt bepaald hoe de badkamer verbouwd kan worden. Er zijn talloze mogelijkheden om een badkamer veiliger te maken; een antislip douchebak, veiligheidsbeugels en een douchestoeltje. Door via internet te werken en geen dure tv-spotjes uit te zenden, houdt Vistar badcomfort de kosten zo laag mogelijk. Bekijk de mogelijkheden op www.vistar.nl op neem contact op voor een vrijblijvende offerte.

Beeldmateriaal: Vistar badcomfort

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This