Kindercollectie voor hippe meiden en stoere jongens

Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt komt dit najaar met een stoer kidscollectie voor de kinderkamer. Houd je van zwart-wit met een Scandinavische touch?

Altijd op zoek naar een nieuwe trend voor ook onze baby- en kinderkamers, kwam ik bij deze super hippe en frisse kindercollectie uit. Een leuke toevoeging aan de baby- peuter of kleuterkamer. De nieuwe kindercollectie bestaat uit drie unieke series. Een meisjesserie met de liefste afbeeldingen, zoals een meisjes eenhoorn, lama of panda. Daarnaast zijn er twee series voor kleine en grote jongens.

Styling ID tips en trends Kindercollectie voor hippe meiden en stoere jongens

Hippe meiden

Schattige dierenillustraties sieren de meidencollectie. De productlijn bestaat uit kussens, posters, mokken en kaarten. Decoreer een hippe meidenkamer met een mooi ingelijste poster en een vrolijk kussentje op bed. De mokken zijn multi-inzetbaar. Natuurlijk zijn ze heerlijk om thee of warme chocolademelk uit te drinken, maar ze zijn ook erg leuk als pennenbakje op het bureau. Daarnaast zijn er masking tape en uitnodigingen voor een kinderfeestje met dezelfde afbeeldingen verkrijgbaar.

Styling ID tips en trends Kindercollectie voor hippe meiden en stoere jongens kussen

Stoere jongens

Voor een stoere jongenskamer heeft Zoedt ook genoeg in huis. Denk bijvoorbeeld aan een zwart-wit kussen met panda-ninja print voor op het bed of een ninja poster voor aan de muur. Met een slinger uit dezelfde serie maak je de stoere jongenskamer compleet! Voor de kleine boys zijn er kussens met een lieve illustratie van een panda, zebra of tijger. Prachtig op een echte jongenskamer en daarnaast ook nog eens erg leuk om cadeau te geven.

Styling ID tips en trends Kindercollectie voor hippe meiden en stoere jongens 4

Bewaar luiers in stijl

Natuurlijk heeft Zoedt ook aan de babykamer gedacht. Een opvallend item in de nieuwe kids collectie is de Vaipa luierdispenser. Een handige, maar vooral mooie houten opberger voor luiers die je kunt ophangen of neerzetten. De print aan de voorkant maakt het tot een blikvanger in elke babykamer.

Styling ID tips en trends Kindercollectie voor hippe meiden en stoere jongens 5

Over Zoedt

Het Nederlandse lifestyle merk Zoedt is stoer en eigenzinnig en staat garant voor hippe woonaccessoires en stationery in Scandinavische stijl, met veel zwart-wit. De gedurfde, pakkende quotes, teksten en grafische designs zijn inmiddels te vinden bij diverse verkooppunten in Nederland, zowel online als in de winkelstraten. Daarnaast is het hele assortiment verkrijgbaar via de webwinkel www.zoedt.nl.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]