Geef je bank een metamorfose

Ik ben van mening dat interieurstyling voor iedereen mogelijk is. Jong of oud, arm of rijk. Sterker nog, ik vind meer uitdaging in het stylen van een huishouden met een kleine portemonnee.

Heb jij een bank of stoel waaraan je gehecht bent, die vervangen moet worden omdat ie versleten is? Goed nieuws: geef je bank een metamorfose en maak van je fauteuil een nieuwe eyecatcher in huis. Laat je meubels geheel of gedeeltelijk herbekleden door de specialist.

Styling ID Blog Geef je bank een metamorfose voor

Gedeeltelijk herstofferen

Deze bank is gestoffeerd in Alcantara, een microvezel stof met de look en feel van suède en leer. De romp was nog in een perfecte staat. Maar de bovenkant van het zitvlak was nodig aan vervanging toe. Toch konden de eigenaren van deze bank geen afscheid nemen en was het volledig herbekleden van deze bank, financieel geen optie. Zo ontstond het idee om alleen de bovenkant van het zitvlak te vervangen met leer.

Styling ID blog Geef je meubels een metamorfose na

Mix & Match

Voor de stoffering van deze uniek gevormde bank werd de specialistische hulp van Remco Hendrikse, Tijger Leathers, ingeschakeld. Door jarenlange ervaring en een enorme dosis creativiteit, wist Remco met deze lederen oplossing de bank een totaal nieuwe look te geven. De mix & match tussen stof en leer is super gaaf geworden en heeft de bank een tweede leven gekregen.

Styling ID blog Geef je bank een metamorfose stoel

Eyecatcher

Wil jij je kamer restylen? Bedenk dan, dat je met het bekleden van een fauteuil in een andere (uitdagende) kleur of stof, je een echte eyecatcher toevoegt aan het interieur. Op deze manier geniet je niet alleen langer van je meubels, maar krijgt de ruimte een nieuwe impuls.

Wij komen vrijblijvend langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen

Bij een lederen bankstel of stoel is de “versleten” look vaak erg mooi. Toch kan het zijn dat het leer verdroogd/gescheurd is, ook dan is reparatie een optie. Remco: “We kunnen slechte plekken repareren of uw bank geheel opnieuw bekleden. Wij komen vrijblijvend langs om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.”

Styling ID blog Geef je meubels een metamorfose bedrijfspand

Over Tijger Leathers

Tijger Leathers is al vanaf 1946 dé leerspecialist van Nederland gevestigd in Den Haag. Dit ambachtelijke bedrijf is gespecialiseerd in het bekleden met leer van o.a. meubels, auto/boot/camper/caravan interieurs en motorzadels. Dit is nog maar een kleine greep uit de mogelijkheden, ieder project is een uitdaging.

Bezoek de website van Tijger Leathers voor meer informatie.

Beeldmateriaal: Tijger Leathers

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Hulc Publicer

Pin It on Pinterest

Share This