Betonnen design

Wonen in een oud fabriekspand, school of loft is voor menigeen een droomwens. De daarbij horende industriële woonstijl is op dit moment één van de hipste stijlen. Een industrieel interieur is robuust, stoer, ruimtelijk en functioneel. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe materialen.

echt beton

Met name de betonlook wordt veel toegepast. Door middel van krijtverf of stucwerk kun je de muur een betonnen uitstraling geven. Zelfs meubels kun je met krijtverf decoreren. Nog cooler zijn de meubels gecreëerd van echt beton! Op de showUP vakbeurs vonden wij de betonnen meubels van Lyon Béton! De betonnen design klassiekers zijn industrieel, robuust en te gek!

Styling ID Blog: Betonnen design, Hauteville eetkamerstoel van Lyon Béton

Lichtgewicht beton

Lyon Béton heeft jaren gewerkt aan het ontwikkelen van een lichtgewicht beton. Dit kan voor verschillende functies gebruikt worden. Met dit bijzondere materiaal brengen ze hun ontwerpen naar een hoger niveau.

kuipstoeltjes van Eames

De combinatie van roestvrij staal met beton of van staaldraad met beton is fantastisch. Lyon Béton verwerkt ook bekende ontwerpen. Zoals de bekende kuipstoeltjes van Eames. Deze worden verwerkt tot een hedendaags product met een goed zitcomfort. Kwaliteit en esthetiek staan bij het merk hoog in het vaandel.

Styling ID Blog: Betonnen design, Diverse stoelen van Lyon Béton

Stas Home Déco

Indra Stas heeft met haar bedrijf Stas Home Déco het agentschap voor de producten van Lyon Béton. In korte tijd bouwde ze een mooi netwerk op. De betonnen design meubelen zijn erg gewild in Nederland! Leuk zijn ook de betonnen interieur accessoires van het Franse merk. Zoals deze Life in Progress klok. Net als het icoontje dat op je smartphone het ‘laden’ aangeeft, toont de betonnen klok het rustig verstrijken van de tijd. (gespot op: La Boutique Blanche)

Agentschap van Unieke interieurartikelen

Stas Home Déco werkt ook voor het merk Leligne en sinds kort: Vicky Weiler Tung Desing! Met deze merken heeft Indra een agentschap van Unieke interieurartikelen opgebouwd.

Styling ID Blog: Betonnen design, Life in Progress klok gespot op La Boutique Blanche

Nieuwsgierig geworden? Bezoek dan de website van Stas Home Déco.

Beeldmateriaal:

  • Stas Home Déco
  • La Boutique Blanche
  • Pers-Wereld
  • Styling ID
Styling ID Blog: Betonnen design, interieur accessoires van Lyon Beton
Styling ID Blog: Betonnen design, interieur accessoires regenpijp van Lyon Beton
Styling ID Blog: Betonnen design, Hauteville eetkamerstoelen van Lyon Beton