Laat je inspireren op Designday 2018 in Maastricht

De dertiende editie van DesignDay belooft van 25-27 mei 2018 nog groter en bruisender te worden. Naast de pop-up designstad zelf, waar een kleine honderd zelfproducerende designers hun ontwerpen tonen, creëert Designday de ontmoetingsplek voor designers en hun designminnende publiek in een levendige festivalsfeer. Deze editie belooft een uitgebreid en bijzonder side-programma. Laat je inspireren op Designday 2018 in Maastricht!

Styling ID Beurzen en Evenementen Designday 2018 in Maastricht designday©cartonidesign

Foto: Designday ©cartonidesign

The Beauty of Waste

Onder de actuele titel: ‘The Beauty of Waste’ worden ontwerpers uitgedaagd om te reflecteren op de thema’s Recycle, Reuse en Prevent. Naast Waste-muziek, designfilms en het speciale openingsdiner, zijn er inspirerende lezingen en workshops van bekenden ontwerpers en jonge talenten, designtours, en de ‘designers for design’-veiling.

Over Designday

Designday is een inspirerend en verbindend platform voor ontwerpers en opdrachtgevers in Nederland, België en Duitsland, een community voor designliefhebbers. Designday organiseert onder andere jaarlijks het driedaagse designevent in Maastricht. Dit event, dat dit jaar van 25-27 mei wordt gehouden, zet (inter)nationale ontwerpers die zelf onafhankelijk en toegankelijk design maken in de schijnwerpers. Designday gelooft in design waarin originaliteit, ambachtelijkheid, duurzaamheid en gezond verstand samengaan.

Voor meer informatie bezoek de website!

Styling ID Beurzen en Evenementen Designday 2018 in Maastricht designday©estherderkx

Foto: Designday ©estherderkx

Pin It on Pinterest

Share This