Slaap lekker, kleine dromer!

Wil je een fijne plek creëren in de kamer van een kind? Vergeet dan ook niet een passend dekbed te kiezen.

Als we aan het stylen van een kinderkamer denken, dan komen er allerlei ideeën bovendrijven. Super leuk, maar vergeet het bed niet. Een mooi dekbed geeft de kamer net die ’touch’, die je waarschijnlijk zocht. Met de nieuwe kidscollectie van Beddinghouse geef je jouw kind een fijne, sfeervolle plek om te slapen.

Styling ID Tips & Trends Slaap lekker, kleine dromer!Styling ID Tips & Trends Slaap lekker, kleine dromer! Faas

Dekbedovertrek Faas

Het overtrek Faas Blue heeft een grafische wieberprint in blauw en wit aan de voorzijde. De achterkant is uitgevoerd in prachtig contrasterend okergeel. Faas Green heeft de combinatie groen en wit aan de voorzijde en een roze achterkant.

Styling ID Tips & Trends Slaap lekker, kleine dromer! Boet

Dekbedovertrek Boet

De overtrekken Boet (verkrijgbaar in drie kleuren) zijn uitgevoerd in het super zacht katoen flanel en hebben prachtige uni kleuren aan de voor- en achterzijde, een mooi accent dat je ziet als je het overtrek openslaat. De overtrekken Boet zijn ook verkrijgbaar in de peutermaat 120 x 150 cm.

Styling ID Tips & Trends Slaap lekker, kleine dromer! Kate

Dekbedovertrek Kate

Bij het overtrek Kate Blue lijkt het of er een sprei van vroeger op het bed ligt. Maar het is een zachte 100% katoenen overtrek met een geprinte wafelstructuur. De achterzijde is voorzien van moderne kleine zwart/witte dots. Dit geeft het overtrek een fris en stoer karakter.

Styling ID Tips & Trends Slaap lekker, kleine dromer! Nolah

Dekbedovertrek Nolah

Dekbedovertrek Nolah (verkrijgbaar in twee kleuren) heeft aan de voorkant een ruitprint in zachte kleuren met verfijnde witte lijnen. De achterkant, die je ziet als je het overtrek omslaat, is uitgevoerd in een vrolijk stippen patroon.

Slaap lekker, kleine dromer! sierkussen maan
Slaap lekker, kleine dromer! sierkussen
Slaap lekker, kleine dromer! sierkussen ster

Vrolijke sierkussens

In de Kids-collectie zijn bijpassende vrolijke sierkussens ontworpen.

Kijk voor meer informatie op de website van Beddinghouse!

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]