Stijlvolle douchekorf voor de kleine badkamer

Ben je op zoek naar een stijlvolle manier om jouw douchegels, shampoos en scrubs een plekje te geven onder de douche?

Voor onze dagelijkse douche- of badmoment, gebruiken we diverse flacons met heerlijk geurende verzorgingsmiddelen. Niets is fijner wanneer de shampo of douchegel tijdens het douchen binnen handbereik is. Daarom ontwikkelde Geesa een elegante basket, passend bij meerdere badkamerstijlen en -ruimte.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle douche korf voor de kleine badkamer 1

Stijlvol en functioneel tegelijk

Niet één, maar twee gloednieuwe Wynk baskets beschikken over een volmaakte combinatie van stijlvol design en een functionele toepassing. Geesa biedt zowel een slank als ruim model. De slanke variant neemt geringe ruimte in en is daardoor zeer geschikt voor de kleinere badkamer. Daarentegen biedt de ruime, diepe variant genoeg ruimte voor grote flacons. Ideaal voor de royale badkamer.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle douche korf voor de kleine badkamer

Tijdloze Wynk collectie

Door de elegante en moderne uitstraling zijn de Wynk baskets een perfecte uitbreiding op de tijdloze Wynk collectie. Met haar vlakke lijnen en zachte rondingen in glanzend chroom zijn de baskets uitstekend te combineren met de andere accessoires uit de collectie. Beide basketmodellen hebben in de gecurvde voorzijde een opening, waardoor etiketten van verzorgingsproducten goed zichtbaar zijn. Door de vlakke bodem, gecurvde voorzijde en de afgeronde zijkanten blijven de flacons stabiel staan. De afgeronde, functionele hoeken zorgen ervoor dat flacons niet uit de basket vallen, maar terug in de korf glijden. Ook zijn beide baskets voorzien van smalle openingen aan de voor-, zij- en achterkant, wat zorgt voor een optimale waterafvoer tijdens het douchen.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle douche korf voor de kleine badkamer 2

Meer informatie over Geesa en de Wynk baskets is te vinden op www.geesa.nl.

Styling ID Tips en Trends Stijlvolle douche korf voor de kleine badkamer 3

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This