Woninginrichting

Styling ID staat voor kwaliteit! Zeker als het om de woninginrichting gaat. Wij werken alleen met bedrijven die dezelfde normen en waarden hanteren. Ook als je alleen advies wilt hebben bij het uitzoeken van vloerbedekking, raam- en wanddecoratie, kunnen wij jou helpen. In deze fase ga je echte beslissingen nemen, al dan niet volgens een stylingplan. Nu moeten er definitieve keuzes gemaakt worden in kleur, textiel en vorm. Wij begrijpen dat dit heel lastig kan zijn. Daarom bieden wij je de mogelijkheid om dit in alle rust te kunnen beslissen.

Op afspraak zijn we aanwezig op de volgende locatie:

  • De Stoffeerders van der Meer te Zoetermeer. Dit bedrijf beschikt over een zeer complete collectie vloerbedekking. Niet alleen tapijt, maar ook laminaat, pvc, gietvloeren, marmoleum, vloerkleden…! Hetzelfde geldt voor de raam- en wanddecoratie, binnen en buiten zonwering. Zij werken met kwaliteitsmerken zoals: Meister, Desso, Parade, Luxaflex, Ado, Eijffinger etc.

ETC Expo

Het ETC Expo is hét exclusieve interieurplatform

Mocht je hier niet slagen…, Styling ID staat bij het ETC Expo ingeschreven. Het ETC Expo is hét exclusieve, Nederlandse interieurplatform dat inspireert, informeert en initieert in een stijlvolle, creatieve omgeving. Ruim 15.000 m2 toonaangevend aanbod van circa honderd leveranciers uit het hogere segment van de interieur- en exterieurbranche. Iedere maandag is er een Trade day in het ETC. De deuren zijn dan geopend voor interieurprofessionals, zoals Styling ID. Wij zijn dan samen met onze klant welkom om de vele exposanten te bezoeken.  Kijk voor inspirerende filmpjes op Styling ID’s YouTube kanaal!

De Woonindustrie

De Woonindustrie is ook een bron van inspiratie. Regelmatig bezoeken wij dit interieurcentrum om nieuwe trends en noviteiten te ontdekken. In een professionele en inspirerende omgeving van circa 40.000 m² vinden vakbezoekers meubels, slapen, textiel, verlichting, advies en accessoires. Meer dan 150 interieuraanbieders tonen hier hun collecties. Ook dit centrum is beperkt geopend maar op afspraak zijn wij van harte welkom.

Wil je dat Styling ID je helpt en adviseert bij de totale woninginrichting? Neem dan contact op met Styling ID voor een prijsopgave.