Verlichting

Ben je op zoek naar eigentijdse, stoere landelijke of industriële verlichting? Styling ID is officieel dealer van TierlanTijn Lighting en Frezoli Industrial Lighting. TierlanTijn is een fabrikant/groothandel van exclusieve sfeerverlichting. Kenmerkend voor de TierlanTijn collectie is de ambachtelijke afwerking met een geheel eigen stoere, landelijke uitstraling.

 

De Frezoli lampen hebben een eigentijdse, stoere, ongepolijste uitstraling met een industrieel karakter uit vervlogen tijden. Voordat de TL lampen massaal zijn intrede deed, werden industrie hallen, pakhuizen en werkplaatsen vaak verlicht door zware oude fabriekslampen. Hangend aan kettingen of dikke staaldraden. In de jaren 80 werden steeds meer industriële panden omgebouwd tot ateliers en woonruimtes. Kenmerkend aan deze ruimtes zijn de kamers met hoge ramen, steunbalken van hout of staal en betonnen of houten vloeren.

De originele oude industrielampen bleven vaak in gebruik, om de sfeer van het pand intact te laten. Deze loft-stijl is zo succesvol dat de laatste jaren ook veel nieuwbouw- en renovatieprojecten in deze stijl ontworpen worden.

Zoek je verlichting dat ambachtelijk is afgewerkt met een geheel eigen, ruige en stoere uitstraling? Styling ID kan u hierover informeren.

Wilt u weten wat een model kost, neem dan contact op met Styling ID voor een prijsopgave.