Nieuwsbrief 9

Maand van de Moeders

In de natuur zie je nieuwe moeders voorbij komen! Het kleine spul trekt weer volop alle aandacht. En natuurlijk vieren we deze maand Moederdag. Wij schreven een paar blogs over dit onderwerp. Hebben jullie nog originele cadeautips nodig?

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Styling ID Nieuwsbrief 9 Zeg het met woorden tatoo poster

Zeg het met woorden! Over een kleine twee weken is het weer Moederdag! De jaarlijkse vraag: waar verwen jij je moeder mee? Een ontbijt op bed, een lief cadeautje en wat mooie knutsels van school. Binnenkort kun je op Moederdag de handen weer uit de mouwen steken, om je moeder eens flink in het zonnetje te zetten.

Hebben jullie ons laatste blog: Kleuraccenten voor een sfeervolle badkamer, op UW-woonmagazine.nl  al gelezen?

Styling ID Nieuwsbrief 9 Design voor mama Amsterdam Storytile via Musthaves

Design voor mama! Met de komende Moederdag in gedachte, ben ik op zoek gegaan naar interieurdesign, dat nog onder de categorie cadeau genoemd mag worden. Maar dan wel onder een subcategorie met een hoofdletter W van Wauw. Functionele producten met een luxe uitstraling. Exclusief maar nog steeds betaalbaar.

Samen genieten aan tafel!

Styling ID nieuwsbrief 9 Kleurrijk tafelen met Villeroy and Boch

Kleurrijk tafelen! Houd jij van kleur in je interieur? Dan zul je spontaan verliefd worden op het nieuwe servies van Villeroy & Boch. Met de nieuwe Colourful Life collectie zetten zij een nieuwe trend neer. Niet meer vasthoudend aan één traditioneel servies, maar er juist lekker op los combineren met verschillende dessins en materialen. Waarbij vooral de kleuren eruit mogen springen.

Styling ID nieuwsbrief 9 Pimp je buitenmuur tuindoek met koe

Pimp je buitenmuur!

Mijn tuin is niet de allergrootste en ook niet de zonnigste. Waar ik nog het meeste van baal, is de enorme schuurmuur pal voor mijn raam. Op zich is het hout prima en geeft een heel natuurlijk uiterlijk aan mijn tuin. Het blijft een saai vlak. Ik heb dit opgelost door er, heel speels, allerlei soorten vogelhuisjes op te hangen. Lekker vrolijk gezicht en in de winter druk bezocht door de vogeltjes.