Nieuwsbrief 8

April

Tjonge jonge wat vliegt de tijd! We zijn ongemerkt al weer in het tweede kwartaal van 2017 beland. Zaterdag 25 maart bezochten wij het Feel Good & Shop Event. Wat een ontzettend leuk uitje is dat. Ondanks alle beurzen die we de laatste tijd bezochten, kwamen we toch weer noviteiten tegen. Het blog dat we hierover publiceerden werd dan ook een extra lange editie. Een blog met heel veel miniblogs! Dinsdag 11 maart zijn wij uitgenodigd door persbureau Alpha Communications, in opdracht van de Nederlandse hortensiakwekers, om deel te nemen aan een bloggersevent over de kamerplant Hortensia! Een paar collega bloggers zullen daar ook aanwezig zijn, dus het zal een fleurige middag worden.

 

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Nieuwsbrief 8 Blog Interieurstylen met de Hortensia industrieel

Interieurstylen met de Hortensia! De decoratieve Hortensia is ideaal om je interieur te stylen. De Hortensia past bij iedere interieurstijl. Je hoeft daarvoor niet de hele kamer om te bouwen. Met kamerhortensia’s bereik je eenvoudig het gewenste effect! Een nieuw bloeiseizoen voor de kamerhortensia, de interieurversie van de bekende tuinplant, is aangebroken. En daarom zetten wij de Hortensia in het (niet volle) zonnetje.

Hoe vinden jullie ons laatste blog “Impressie van de Beurs Eigen Huis” op UW-woonmagazine.nl?

Styling ID Nieuwsbrief 8: Shopping Madness!

Shopping Madness! Op uitnodiging van de Pink Lady, bezochten wij zaterdag 25 maart het Feel Good & Shop Event in Veghel. Jaarlijks verruilen webshops voor twee dagen hun computerbusiness voor een Pop-Up Store. Dit lifestyle event vond ook dit jaar weer plaats in de..

Heb jij ook zin in een voorjaarsschoonmaak?

Styling ID nieuwsbrief 8 Pimp je huis met krijtverf Amazona Krijtverf Jeans

Pimp je huis met milieuvriendelijke krijtverf! Degene die me al langer volgen, weten dat ik het liefst zelf klus in huis. Of het nou muren zijn die eruit moeten of schilderwerk, als het even kan doe ik dat. Vorig jaar heb ik mijn slaapkamer een beton-look gegeven met krijtverf…

Binnenkort verschijnt er een nieuw Blog op Wonenonline.nl

Styling ID nieuwsbrief 8 passie voor stoere verlichting met een verhaal

Passie voor stoere verlichting met een verhaal! Wat leuk aan deze tijd is, dat wat vroeger als afgeschreven werd weggegooid, nu hip is en een tweede leven krijgt.

Styling ID nieuwsbrief 8 Je huis verkopen doe je zo

Je huis verkopen doe je zo! Op Beurs Eigen Huis ontmoetten we onlangs Mark Teeuwissen. In het Bloggers Home raakten we in gesprek over het wel of niet zelf verkopen van je eigen huis.