Nieuwsbrief 7

Druk, druk, drukker!

Wat een drukke week was het voor ons. Het begon met het persevent van Talk About in Amsterdam. Afgelopen weekend waren we blogger in het Bloggers Home op Beurs Eigen Huis. Dinsdag hebben wij een inspiratievol congres bijgewoond van het SMC. ‘s Middags volgden wij de cursus verf en techniek bij de NIA. Bijzonder leuk en leerzaam.

Komende zaterdag zijn we uitgenodigd voor het Feel Good & Shop Event in Veghel. Hier ontmoeten wij diverse webshop eigenaren. Dit weekend bieden zij hun producten aan in kleine pop-up stores. Komen jullie ook?

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Nieuwsbrief 7 Styling ID blog Lifestyle Noviteiten

Lifestyle Noviteiten! Vandaag was het weer zover, het jaarlijks terugkerende persevent van TALK ABOUT.  In Amsterdam presenteerden zij de ‘noviteiten 2017‘ van inspirerende lifestylemerken. Uiteraard waren wij aanwezig.

Nieuwsbrief 7 Styling ID blog Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017

Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017! Ook deze keer waren wij van de partij in het Bloggers Home op Beurs Eigen Huis Voorjaar 2017. Samen met diverse Bloggers hebben wij de stroom aan beursbezoekers geïnformeerd en geïnspireerd.

Nieuwsbrief 7 Styling ID blog Tropical Vibes

Tropical Vibes! Met de oplopende temperatuur begint het voorjaarsgevoel met de minuut toe te nemen. Zo ook de eerste signalen van een opruimwoede!

Nieuwsbrief 7 Styling ID Blog Spot de laatste trends 100 shops

Spot de laatste trends! Zin in een leuk Lifestyle Event? Zoek je nieuwe trends op gebied van wonen, lifestyle en beauty? Dan moet je naar HET “Feel Good en Shop Event” van maart komen. Dit succesvolle evenement vindt jaarlijks plaats op een toplocatie. De CHV Noordkade in Veghel is de thuishaven voor diverse organisaties. Deze richten zich op kunst, food, cultuur en vrijetijdsbesteding. En op 25 en 26 maart 2017 gaan de deuren open voor iedereen die zich wil laten inspireren, informeren en vooral wil SHOPPEN!!

Nieuwsbrief 7 Styling ID Blog Spot de laatste trends 100 shops