Nieuwsbrief 6

Tromgeroffel..!

We zijn druk bezig met de voorbereiding op Beurs Eigen Huis. De Prezi presentatie staat klaar, flyers gedrukt en we hebben het nodige presentatie materiaal uitgezocht. Onze “Like actie op Facebook loop ook super leuk. We hebben inmiddels 3 personen verwend met twee gratis toegang tot de beurs.
Maar… nu tromgeroffel… we willen onze trouwe volgers ook de kans geven om Beurs Eigen Huis gratis te bezoeken. Stuur ons een email, geef aan dat je graag naar de beurs wilt en wie weet maak je kans op twee gratis toegangskaarten. Wees snel, we kunnen vijf mensen blij maken.

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Rijkswachters! Het lijkt wel of ze ons achtervolgen! Ken jij ze ook? Die kleine houten robotfiguurtjes, met of zonder verlichting. Ze zijn er in verschillende maten en uitvoeringen. En ook al lijken ze van een afstand allemaal op elkaar, van dichtbij zijn ze allemaal…

Hebben jullie de digitale Rijksstudio al ontdekt? Deze website van het Rijksmuseum bied je de kans om een eigen verzameling kunstwerken te maken. Digitaal, maar je kunt de meesterwerken ook downloaden en afdrukken voor thuis aan de muur. Echt de moeite waard om een kijkje te nemen!!

Hippe krukjes! Zoek je nog een origineel Housewarming cadeau? Of zoek je nog een leuke aanvulling in dat saaie hoekje? Maak kennis met de Dutch Design Chairs. Deze hippe krukjes zijn gemaakt van stevig FSC gecertificeerd karton. Een innovatief product dat in 2013…

Hebben jullie ons blog “Feestje? Help! mijn vloer” op wonenonline.nl gelezen?

Wij zijn werderom gevraagd om plaats te nemen in het Bloggers Home!
Meet the Blogger op 17 en 18 maart 2017!