Nieuwsbrief 5

Speciale Editie

Door de schoolvakanties in Noord Holland hebben ook wij het wat rustiger aan gedaan. Alhoewel wij verrast werden door een zeer ambitieus project van een aantal MBO studenten. Onverwachts werden wij in hun avontuur meegenomen. Een zeer bijzondere ervaring, waardoor ons respect en waardering voor deze jonge ondernemers enorm groeide. Vandaar dat wij hieraan een “speciaal” blog hebben gewijd. Ons bezoek aan RestyleXL en blog hierover is zo positief ontvangen, dat dit in de toekomst zeer zeker vervolg zal krijgen.

Maart

Na de storm van afgelopen maand wordt het, voor ons, in maart zeer zeker niet rustiger. Wij zijn wederom gevraagd om plaats te nemen in het Bloggers Home van Beurs Eigen Huis. Daarnaast staan er nog een paar persevents gepland en nemen wij deel aan de cursus kleuradviseur: Verf en Techniek.

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Styling ID blog: The making of The Experience

The making of The Experience! Degene die ons volgen op social media zagen het al voorbij komen. Deze week waren wij nauw betrokken bij een zeer ambitieus project, van een groep jonge ondernemers in de dop! De meeste kennen elkaar van het ROC Hilversum waar ze een media opleiding volgen.

Hoe vinden jullie ons laatste blog “Oud hout geeft karakter aan je interieur” op UW-woonmagazine.nl?

Styling ID blog De kracht van Ambacht

De kracht van Ambacht! Ik bezoek graag bedrijven en winkels om up-to-date te blijven en nieuwe trends te ontdekken. Afgelopen maandag bezocht ik RestyleXL. Een bedrijf dat we al wat langer volgen. Het verhaal achter het ontstaan van dit succesvolle bedrijf vinden wij bijzonder. En dan hebben we het nog niet eens over de producten die ze zelf produceren. Van tafel tot keuken- of badkamerkast, ieder stuk bijzonder door het hergebruik van oud hout.

Hebben jullie ons blog “Ode aan het vloerkleed” op wonenonline.nl gelezen?

Styling ID Nieuwsbrief Beurs eigen Huis

Wij zijn werderom gevraagd om plaats te nemen in het Bloggers Home!
Meet the Blogger op 17 en 18 maart 2017!