Nieuwsbrief 1

Nieuwe trends en design

Zondag 5 februari bezochten wij de showUP, trade show voor home & gift. Zoals we vorige week al schreven, hebben we leuke nieuwe bedrijfjes, brands en designs gespot. Vandaar dat de afgelopen week twee blogs geschreven zijn in het kader hiervan. Ook bezochten wij deze week de voorjaarsbeurs in ETC expo. Op uitnodiging van Eric Kuster, woonden we daar de presentatie van de Metropolitan Luxury Collection bij.

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Styling ID Blog: Betonnen design

Betonnen design! Wonen in een oud fabriekspand, school of loft is voor menigeen een droomwens. De daarbij horende industriële woonstijl is op dit moment één van de hipste stijlen. Een industrieel interieur is robuust, stoer, ruimtelijk en functioneel. Deze woonstijl wordt gekenmerkt door het gebruik van ruwe materialen.

Hoe vinden jullie ons laatste blog “Liefde in je interieur” op UW-woonmagazine.nl?

Styling ID Blog: Love and Peace from Bali

Love and Peace from Bali! Eind vorige maand kwamen we ze al tegen. De geweldige woonaccessoires van madumadu. De Love Mala is zelfs als tip genoemd in het woonblog Liefde in je interieur op UW-woonmagazine.nl. Tijdens ons bezoek aan showUP liepen we recht op hun stand af. Een bijzonder spontane ontmoeting met Linda van Elst & Jorinde Versluis volgde daarop.

Eric Kuster Metropolitan Luxury collection

Onder het genot van een hapje, drankje en de muziek van een DJ, mochten wij de nieuwe collectie van Eric Kuster bewonderen. Eric Kuster is een van de meest toonaangevende interieurdesigner van dit moment. De nieuwe Metropolitan Luxury Collection dankt zijn look aan de prachtige stoffen. Mooie zijde, linnen en katoen. In tijdloze naturellen, met slechts één accentkleur “groen”!

Styling ID Nieuwsbrief Eric Kuster

Hebben jullie ons blog “Ode aan het vloerkleed” op wonenonline.nl gelezen?

Styling ID Nieuwsbrief Beurs eigen Huis

Wij zijn werderom gevraagd om plaats te nemen in het Bloggers Home!
Meet the Blogger op 17 en 18 maart 2017!