Nieuwsbrief 3

Op naar de dag van de liefde

Dit is nieuwsbrief 3! Volgende week dinsdag is het weer zover: “Valentijnsdag” . Een dag waarop je je geliefde verwent met een kaart of cadeautje. Wij hebben voor deze lovers een leuk roze overzicht gemaakt van gifts.
Op 3 februari begon het nieuwe Feng Shui jaar. In ons blog beschrijven we hoe wij de negatieve en positieve energieën eenvoudig dé/activeren. Een binnenkijkje in het Styling ID huis!
Afgelopen zondag was de showUP vakbeurs er weer. We hebben bovenverwachting veel leuke nieuwe bedrijfjes, brands en designs gespot. Deze items komen vast terug in onze komende blogs. En dankzij fotograaf Floor de Kler hebben we mooi beeldmateriaal om deze blogs te verfraaien.

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Styling ID blog: met Valentijn op een roze wolk Villeroy & Boch, Boston Coloured glazen.jpg

Met Valentijn op een roze wolk! Kijk jij de wereld in door een roze bril? Of zit jij met Valentijn op een roze wolk? Het is zo heerlijk om verliefd te zijn. Wie wil nou niet z’n liefje verrassen met een origineel cadeau!

Bewaren

 Hoe vinden jullie ons laatste blog “Liefde in je interieur” op UW-woonmagazine.nl?

Blog Styling ID Het effect van Feng Shui in huis LoShu kaart

Het effect van Feng Shui in huis! Zoals beloofd kom ik nog één keer terug op mijn workshop over de vijf elementenleer. Deze ongelovige Thomas, begint steeds meer overtuigd te raken van het effect van Feng Shui in huis!

We showedUP

Styling ID Nieuwsbrief showUP

Zondag 5 februari bezochten wij showUP een trade show voor home & gift

Styling ID Nieuwsbrief Beurs eigen Huis

Wij zijn werderom gevraagd om plaats te nemen in het Bloggers Home!
Meet the Blogger op 17 en 18 maart 2017!

Bewaren