Nieuwsbrief 2

Dag januari, Hallo februari!

Dit is nieuwsbrief 2! Januari stond in het teken van het begin van 2017! Het inluiden van het gebruikelijke nieuwe jaar, maar ook het Chinese Nieuwe Jaar. We laten de deprimerende maandag ver achter ons en kijken vooruit naar de komende weken van deze maand. We hebben heel wat leuke events voor de boeg. Dit weekend beginnen we met de showUP vakbeurs. Het leuke van showUP is dat toonaangevende internationale merken zij aan zij staan met startende designers en labels. We kijken ernaar uit en gaan er zeker over bloggen!

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Styling ID blog Goeds

Goeds! Aan bijna het einde van de eerste maand van 2017, wil ik nog één keer terugblikken op 2016. Op de valreep van dat jaar ontdekte ik, per toeval, een hele hippe design winkel genaamd: Goeds!

Styling ID Nieuwsbrief showUP

Will you showUP?

Blog Styling ID: Happy Chinese New Year

Happy Chinese New Year In 2010 ben ik, samen met mijn gezin, in China geweest. Op uitnodiging van hele dierbare vrienden, die daar als expats woonden, heb ik Beijing twee weken mogen bewonderen. Een prachtige reis, met heel veel hoogte punten, zoals Starbucks Coffee drinken boven op de Chinese Muur!

Styling ID Nieuwsbrief Brocante

Voor de Brocante liefhebber! Deze nostalgische spulletjes hebben wij gevonden in de shop-in-shop store: Villa Varia te Barneveld. Het is van Broc’Anders.