Nieuwsbrief 10

Op naar de zomer

De laatste weken zijn we al dik getrakteerd op de zon. Je zag de mensen om je heen verkleuren. Wij waren ook vaak in het zonnetje te vinden. Een persoonlijk blog over de tuin is daarvan een stille getuige. Vakantiegevoel kregen we tijdens ons bezoek aan de ZomerFair Soestdijk. Niet alleen bezochten we de pop-up stores in de Paleistuinen, we mochten ook even het Paleis in! Ook bezochten we de feestelijke opening van de Musthaves WoonWinkel in Breda. Leuk om het enthousiaste team achter de bekende Musthaves website te ontmoeten. En om alle design meubelen te mogen bewonderen.

Agenda van Juni

De komende maand staat een bezoek aan Design District in Rotterdam gepland. Zullen wij verslag maken van de het DIY schilderen van ons huis. In samenwerking met een schildersbedrijf, zijn we de uitdaging aangegaan zelf mee te werken aan dit project. We zullen in ieder geval niet stil zitten.

Volg onze blogs op de website van Styling ID

Styling ID Nieuwsbrief 10 Blog Welke verlichting maakt jouw interieur compleet?

Welke verlichting maakt jouw interieur compleet? Licht is enorm belangrijk voor de mens. Het beïnvloed je hele functioneren. Ik ben veel actiever op een zonnige dag, dan wanneer het donker is en regent. Tijdens de dag genieten we van het daglicht, dat via de ramen ons huis binnen verlicht. ‘s Avonds hebben we deze luxe niet, maar gebruiken we kunstverlichting. Daarom is verlichting een essentieel onderdeel van het interieur.

Blijf op de hoogte van het laatste woonnieuws in onze NIEUWE rubriek
Tips & Trends

Hebben jullie ons laatste blog: Mode voor de ramen op Wonenonline.nl al gelezen?

Styling ID blog Balans in de tuin

Balans in de tuin. Ik heb geen grote tuin, maar ik zie er altijd als een berg tegenop om deze weer onder handen te nemen. Dat komt waarschijnlijk ook door de ligging van de tuin. Op het moment dat ik tijd heb, is er bijna geen zon meer te vinden. Mijn dochter vraagt de laatste tijd iedere keer of we buiten gaan eten. Iets wat we op de camping altijd doen, maar nooit thuis. Ik weet dat ik het vroeger altijd heerlijk vond om buiten te eten.

Styling ID blog: Inspiration center van Musthaves

Inspiration Center van Musthaves. 26 mei 2017 was de officiële en feestelijke opening van de Musthaves Woonwinkel. Dus reden wij, op deze tropische dag, naar Breda en ontmoetten daar de gezichten achter de bekende website. We werden enthousiast ontvangen, waarop een toost met champagne volgde.

Styling ID Nieuwsbrief 10 Design District 2017 Rotterdam