Blogger

Interieur is onze passie. Het schrijven over interieur is een nog grotere passie geworden. Styling ID heeft niet alleen haar eigen Blog, maandelijks schrijft onze blogger voor diverse woonmagazines.

Op UW-woonmagazine.nl vindt je onze blogs onder Nancy’s Woonblog. Deze blogs gaan over interieurstyling, trends en DIY ideeën. Vaak worden daarin voorbeelden gegeven, met links naar bedrijven of merken die gerelateerd zijn aan UW-woonmagazine.

Blogs op verzoek

Styling ID schrijft ook Blogs op verzoek. Een blog is niet alleen een leuke manier om tekst te verwerken. Bloggen is de manier om bezoekers naar je website te krijgen. Doordat je met regelmaat nieuwe content toevoegt aan jouw website, blijft de website in “beweging”. Dit wordt ook door Google gezien. Doordat de website actief is, zal deze in “ranking” stijgen op Google. Door een blog kun je ook de betrokkenheid van jouw bezoekers vergroten. Vraag ze om hun mening, hierdoor weet je wat er onder jouw volgers leeft.

Styling ID blogt ook voor jou

Helaas is niet iedereen goed in het bedenken en schrijven van originele teksten. Styling ID biedt hierin een oplossing. Wanneer je jouw bedrijf of een bepaald product op een speciale manier onder de aandacht wilt brengen, dan kunnen wij een mooi en passend blog voor je schrijven. Op onze blogpagina vind je hiervan een aantal voorbeelden.

Deze blogs mogen dan uiteraard ook gepubliceerd worden op jouw website. Zorg ervoor dat deze teksten makkelijk deelbaar zijn via Social Media.

Dit vergroot je kans op de markt

Hierdoor bereikt jouw boodschap nog meer mensen. Door bijvoorbeeld het blog rechtstreeks te delen op Facebook, zal iedere klik op dit bericht een bezoek op jouw website opleveren. Dit vergroot je kans op de markt. De deelbaarheid is dus minstens zo belangrijk als de tekst zelf.

SEO effect

Goede SEO (search engine optimization) teksten zijn heel belangrijk voor de vindbaarheid op Google. Deze teksten moeten vooral waardevol zijn voor de website bezoeker. Google is hierin duidelijk: “maak een website vooral voor uw gebruikers, niet voor zoekmachines!” De bezoekers van de website zijn jouw potentiële klanten. Je wilt natuurlijk dat zij zo lang mogelijk jouw website bezoeken. Met als doel dat ze jouw klant worden. Zorg er daarnaast ook voor dat de teksten makkelijk leesbaar zijn. Vermijd lange zinnen en moeilijke woorden.

Online redacteur

Als freelance online redacteur schrijf ik voor uitgeverij Bouwmedia. Voor de online Magazines: UW-woonmagazine, UW-keuken, UW-badkamer, UW-haard, UW-vloer en UW-tuin schrijf ik Product in Beeld artikelen. Door het schrijven van de diverse artikelen herken ik het effect van SEO. Daarnaast blijf ik op de hoogte van de laatste trends op interieur gebied. Het is dus niet alleen leuk om te schrijven, maar vooral ook erg nuttig.

Sponsorblogs

Wij vinden het erg belangrijk om een steentje bij te dragen in onze maatschappij. Deze maatschappelijke betrokkenheid uit zich in het schrijven van artikelen en sponsorblogs voor Basketball vereniging Hoofddorp. Daarnaast sponsoren we losse evenementen. In 2016 was dat de Mudmakers in de gemeente Nootdorp-Pijnacker.

Mis je inspiratie om goede teksten voor jouw website te schrijven? Wil je door middel van een blog aandacht voor jouw bedrijf of product vragen? Heb je behoefte aan een stukje eindredactie op jouw website? Neem dan contact op met Styling ID!