Bio

Ik ben Nancy van der Drift, het gezicht achter Styling ID!

Van jongs af aan was ik in de meubelstoffeerderij en woninginrichting van mijn vader te vinden. Iedere vrijdag ging ik trouw de showroom schoonmaken. Mijn eerste “echte” klus was knopen draaien, voor de nieuwe kussens. Dat vond ik fantastisch om te doen. Later mocht ik ook mee naar de klant. Op project tapijt leggen of linoleum. Mijn taak was dan om de messen scherp te houden en alle gereedschap aan te reiken. En als de klus geklaard was mocht ik het nieuwe tapijt stofzuigen.

In de showroom lag een schat aan staalboeken. Mijn basiskennis over vloerbedekking, raamdecoratie en meubelstoffen werd hier automatisch door gevoed. Op deze manier leerde ik wat de mogelijkheden waren op het gebied van interieur. Daarnaast leerde ik deze kennis zelf toe te passen in de praktijk.

Zo is Styling ID gestart

Na een lange omweg van diverse banen en moederschap, begon de interieurwereld toch weer aan me te trekken. Daarom ben ik een opleiding tot interieurstylist gaan volgen en ben ik Styling ID gestart. Interieur is zeer trendgevoelig. Om mijn kennis op dit gebied “up-to-date” te houden blijf ik cursussen en workshops volgen. Daarnaast bezoek ik (graag) vakbeurzen en woonwinkels. Door het lezen van vakbladen en persberichten etc. houd ik mijn kennis ook op pijl.

Online redacteur

Wanneer je een eigen bedrijf start heb je het natuurlijk niet direct druk met klanten. Om toch bezig te zijn met de interieurwereld ging ik werken als freelance schrijver bij uitgeverij Bouwmedia. Ik had nooit verwacht dat ik het schrijven zo leuk zou vinden. Heel trots ben ik dan ook op mijn plek als online redacteur op deze redactie. Ik schrijf voor verschillende websites: UW-keuken, UW-vloer, UW-badkamer en UW-haard. Hierdoor bouw ik ook een enorme productkennis op, die ik weer kan gebruiken als interieurstylist.

Blogger

Maandelijks breng ik een Blog uit op de website van UW-woonmagazine.nl, die gepubliceerd wordt in de rubriek: Nancy’s WOONBLOG. Hierin deel ik mijn ervaring en kennis op het gebied van interieur.

Partners

Ik vind het heel belangrijk om samen te werken met bedrijven die dezelfde normen en waarden hanteren als Styling ID. Daarom heb ik een leuke groep professionele mensen om me heen verzameld. De klant staat centraal en krijgt kwaliteit geleverd. Voor een stylingplan kom ik altijd bij jou thuis. Wil je advies op gebied van (totale) woninginrichting, dan kan ik je daarbij begeleiden. In de showroom van de Stoffeerders van der Meer in Zoetermeer, kunnen we in alle rust jouw woningstoffering samenstellen.

Ik ervaar het als een eer om jou te mogen adviseren en begeleiden in jouw meest dierbare omgeving. Voor mij is er maar één doel: dat jouw huis een thuis zal zijn!

Wil je dat Styling ID ook jouw project aanpakt? Neem dan contact met ons op!