Radiatoren die een ruimte verrijken

Ik vind een radiator zo’n afschuwelijk ding om te zien. Helaas is mijn woonkamer niet voorzien van vloerverwarming, anders had ik ze al lang verwijderd.

Herken je mijn gevoel wanneer ik zeg dat ik blij ben, dat ik een hele grote bank voor mijn radiator heb staan. Het vervangen van mijn radiatoren (zeker in de woonkamer) staat op mijn wishlist. Dankzij mijn wens, kijk ik regelmatig naar trends op dit gebied. Zo ontdekte ik de radiatoren van Jaga. Sommige modellen zijn bijna kunststukken om te zien.

Styling ID Blog Radiatoren die een ruimte verrijken Jaga Strada White

Zuinige Radiatoren

Met Jaga radiatoren is je energieverbruik een stuk lager dan normaal en zorg je voor een lagere CO2-uitstoot. Daarnaast heeft de radiator, doordat deze alleen de lucht in de ruimte verwarmt, altijd een veilige, lage aanraaktemperatuur. Dat is slim én comfortabel. De Strada Radiator is een zeer kleine radiator en de zuinigste van Nederland. Dus goed voor je portemonnee. Door de kleine waterinhoud bereiken deze radiatoren sneller hun volle vermogen. Ze warmen sneller op en blijven dezelfde warmte afgeven. Er wordt niet onnodig door verwarmd.

Styling ID Blog Radiatoren die een ruimte verrijken Jaga Strada blauw

Gekleurde Radiatoren

Wil je een radiator die ook kleurt bij jouw interieur? Geen probleem, de Strada van Jaga is er maar liefst in 55 kleuren en 406 formaten. Zo kun je deze radiatoren helemaal in jouw interieur laten integreren. De Jaga Oxygen2 is niet alleen een mooie radiator die verwarmt, maar ook zorgt voor frisse lucht in huis. Het is een intelligent gestuurd ventilatiesysteem, dat op een energie-efficiënte manier continu zorgt voor verversing van de lucht in een woning (vervuilde lucht gaat naar buiten, verse lucht komt de woning in).

Styling ID Blog Radiatoren die een ruimte verrijken Jaga Strada grijs

Organische radiator

Zoek je een radiator met een echte WAUW factor? Kirei is het Japanse karakter voor ‘zuiver’ en ‘mooi’. Een toepasselijke naam voor een paneel, dat mooi is voor het oog en zuiver uit natuurlijke grondstoffen bestaat. Kirei betekent namelijk niet alleen ‘mooi’ in het Japans, maar is ook het niet eetbare gedeelte van Soja. Dit maakt het een organische radiator met een eigen karakter. Het materiaal dat vroeger na de sojaoogst verloren ging, leidt nu een tweede leven in deze radiator. Het resultaat? Een organische radiator met karaktervolle schakeringen die elke muur doet opleven. De Vertiga radiator is een innovatieve designradiator voor lage watertemperaturen, die toepasbaar is bij warmtepompen en hr-ketels.

Styling ID Blog Radiatoren die een ruimte verrijken Jaga Vertiga Kirei

Vrijstaande radiator

Radiator Freedom geeft je letterlijk veel vrijheid. Deze vrijstaande kleine Low-H2O radiator kun je door vorm en formaat eenvoudig in elk interieur plaatsen. En doordat de radiator verwarmt en koelt is een lekker binnenklimaat gegarandeerd. Wel zo gezond! Logisch dat deze radiator een Reddot Design Award in de categorie ‘product design’ heeft gewonnen.

Styling ID Blog Radiatoren die een ruimte verrijken Jaga Freedom

Over Jaga

Al ruim 50 jaar levert Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde en de duurzaamheid van producten is belangrijk. De organisatie is voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren.

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]