Hippe stamboom poster

Weet jij wat een stamboom is? Dit is een manier om op te schrijven uit wie jouw familie bestaat. Dit begint al bij jouw verre overgrootouders tot het heden. Dus wie je opa en oma, vader en moeder, broers en/of zussen zijn.

Ouderwets, welnee, Printcandy heeft daar een hele hippe variant op gevonden: de Familieposter.

Styling ID Tips en Trends Hippe stamboom poster 1

Familieposter

De nieuwe familieposters kun je compleet naar eigen wens laten ontwerpen. Kies bijvoorbeeld voor zwart-wit of voor een gekleurde achtergrond. Leuk is dat ze heel eenvoudig te personaliseren zijn met de online poster-editor. Kies je favoriete kleur, het gewenste formaat, de gezinssamenstelling en vul de namen van de familieleden in. Maak de poster vervolgens af met een eigen quote of tekst en klaar ben je!

Styling ID Tips en Trends Hippe stamboom poster 3

Voor de liefste (groot)moeder

De familieposters zijn natuurlijk superleuk om cadeau te geven met Moederdag. Daarnaast zijn ook de woordenboek posters een grote hit. Deze bevatten bijvoorbeeld de betekenis van het woord moeder of grootmoeder. Met daarbij een voorbeeld van de enige echte allerliefste. Omdat dit natuurlijk voor iedereen anders is, mag je die naam zelf invullen, net als de namen van de kinderen en de eigenschappen die zo kenmerkend zijn voor haar.

Styling ID Tips en Trends Hippe stamboom poster 4

Over Printcandy

Creëer met Printcandy eenvoudig je eigen unieke wallprints en persoonlijke printables om je woon- of werkruimte mee te stylen. Er is ruime keus aan mooie, stoere en grappige art-prints en posters waarbij jijzelf de kleur en tekst kunt aanpassen. Dankzij de online editor zie je direct wat jij voor origineel cadeau maakt, voor jezelf of iemand anders! Slim van Printcandy: de prijs is inclusief verzendkosten voor bestellingen binnen én buiten Nederland, of je print zelf dankzij de DIY-download. De posters van Printcandy worden gedrukt op 300 grams papier met het FSC keurmerk. Bekijk het volledige assortiment op www.printcandy.nl.

Styling ID Tips en Trends Hippe stamboom poster 2

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]