Stijlvolle kinderkamers in pasteltinten

Ik herinner me nog hoe leuk het was om het interieur van de babykamer uit te zoeken. Mijn kids hadden in die tijd de hipste kamer volgens de laatste trend.

De meubeltjes waren uitgevoerd in geel en terra. Deze kleur kwam terug in het tapijt (oranjerood), gele overgordijnen en zachtgeel behang. Enorm kleurrijk en zonnig. Als ik het nu over zou mogen doen, zou diezelfde kamer er totaal anders uitzien. Want ook de kinderkamer is modegevoelig.

Styling ID Tips&trends Stijlvolle kinderkamers in pasteltinten commode camilla collection maan wit

Poederpastels

Ik ben gek op oude kasten, maar de originele zijn vaak in donker hout uitgevoerd. Vandaar dat de kinderkamer ontwerpen van ontwerpen van de Camilla Collection me bijzonder aanspreken. De ouderwets ogende kasten commodes uit deze serie zijn verkrijgbaar in prachtige poederpastels zoals zachtroze, mintgroen, vanillewit en grijsblauw.

Styling ID Tips&trends Stijlvolle kinderkamers in pasteltinten commode camilla collection pom met hart roze

Eigentijds en Tijdloos

De kasten en commodes hebben aan de voorzijde een uitgezaagd wolkje, maan, ster of hartje. De commodes uit de Camilla Collection zijn voorzien van een eigentijds en tijdloos ontwerp, zodat ze later ook prima dienst kunnen doen als opberger. Ook een kinderkast mag in geen enkele kinderkamer ontbreken. De Camilla Collection kasten hebben een hang- en leggedeelte en bieden daarmee genoeg ruimte voor alle kinderkleren.

Styling ID Tips&trends Stijlvolle kinderkamers in pasteltinten commode camilla collection

Kinderkamer in Stijl

Wil je graag meer informatie over de Camilla Collection? Kinderkamer in Stijl is hét online warenhuis voor de baby- en kinderkamer. Bijzondere items van de hoogste kwaliteit, scherpe prijzen en de beste service: Kinderkamer in Stijl biedt zowel in haar webshop als in haar showroom in Almere een zeer prettige winkelervaring. Je vindt er niet alleen meubels, maar ook veel accessoires om de kinderkamer mee op te leuken.

Bekijk het complete assortiment op www.kinderkamerinstijl.nl.

Styling ID Tips&trends Stijlvolle kinderkamers in pasteltinten commode camilla collection star purple

Koop een meubel, plant een boom

Met de aanschaf van een kindermeubel uit de Camilla Collection doe je ook een investering in de toekomst. Van elke aankoop gaat € 5,- naar het Nationaal Bossenfonds: precies het bedrag dat nodig is om 1 boom te planten. Het streven van het fonds is om elk jaar minstens 10 hectare extra bos aan te planten. Dit gaat in samenwerking met bedrijven en particulieren die graag een ‘boom willen doneren’. Op deze manier draagt zowel Camilla als jij een steentje bij… helemaal verantwoord dus!

Beeldmateriaal: Kinderkamer in Sijl

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]