Slaap jij lekker?

Niets is belangrijker dan een goede nachtrust. Ook al is die soms kort, uitgerust wakker worden is zo belangrijk.

Ik heb niet heel veel slaap nodig om te kunnen functioneren, maar als ik naar bed ga moet ik dan wel de rust en comfort vinden. Een goede nachtrust is zo belangrijk. Dit begint bij een passend bed. Maar hoe weet je welk bed bij je eigen lichaamsprofiel past?

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker ledikant-met-boxpringlook-catharina

Wat is jouw Slaap-DNA®?

Slaapspecialist Morgana is constant op zoek naar innovatieve middelen om een beter slaapcomfort te kunnen bieden. In een van de zestien winkels kun je gratis jouw persoonlijke lichaamsprofiel laten meten. Door middel van een real-time meting wordt jouw eigen Slaap-DNA® bepaald. DNA staat voor Digitale Nachtrust Analyse en is per persoon verschillend. Tijdens een acht minuten durende slaaptest voegt het hypermoderne testbed zich naar jouw contouren en wordt het patroon van je unieke drukpunten in kaart gebracht.

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker slaaptestcabine-gratis-slaaptest-met-real-time-meting

Slaaptestweken

Aan de hand van de resultaten van deze test, je persoonlijke voorkeuren én het beschikbare budget, stelt Morgana het bed samen dat past bij jou. Een matras gaat gemiddeld tien jaar mee. Met de aankoop van een passend slaapsysteem kun je dus investeren in een decennium gezond slapen. Een investering die zich gegarandeerd terugbetaalt, want we slapen ongeveer een derde van ons leven. Wacht niet te lang, want tijdens de slaaptestweken slaap je extra voordelig met 30% korting op talloze producten. Slaap Lekker!

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker boxspring-morgana-slaaptestweken

Over Morgana

Met ruim dertig jaar slaapexpertise biedt Morgana unieke slaapoplossingen die gemaakt zijn voor jouw lichaam. Morgana staat voor een persoonlijke benadering, een heldere prijsopbouw en innovatieve slaapoplossingen. De adviseurs nemen rustig de tijd om je slaapgedrag te inventariseren en stellen het slaapsysteem samen dat het beste bij jouw voorkeuren en profiel past. Maak een afspraak voor een gratis slaaptest in een van de winkels en investeer acht minuten testen in tien jaar gezond slapen of vraag de nieuwe catalogus aan vol tips en inspiratie.

Styling ID tips en trends Slaap jij lekker ledikant-met-boxpringlook-duuk

Nieuwsbrief

[et_bloom_inline optin_id="optin_4"]