Brocante meubels van L’Authentique

Als blogger van de Brocanteschuur “de Boshuuze” schrijf ik met regelmaat artikelen over hun brocante en vintage producten. De Brocanteschuur is een snel groeiend bedrijf dat volgende week de deuren van hun winkel in het centrum van Venray opent.

Brocante is een woon-/leefstijl die steeds chiquere vormen aanneemt. Brocante was voorheen alleen een chique naam voor een rommelmarkt en tweedehands spullen. Nog steeds worden de meeste brocante items gevonden op markten in bijvoorbeeld kleine Franse dorpjes. Hier vind je nog echte brocante stoelen, tafels, kasten en servies. Een zoektocht die Sil en Anita van de Brocanteschuur wekelijks maken voor hun klanten.

 

Styling ID Blog Brocante meubels van L’Authentique

Brocante speurtocht

 

Het vinden van een mooi brocante interieur blijft een passie voor velen. Het struinen langs de antiek- en rommelmarkten is echter niet voor iedereen weggelegd. Om te kunnen voldoen aan de grote vraag naar brocante meubelstukken, ging de Brocanteschuur op zoek naar een bedrijf, die ambacht en vakmanschap laat weerspiegelen in het interieur van nu.

Styling ID Blog Brocante meubels van L’Authentiquefauteuil

L’Authentique

De meubels van L’Authentique voegen een echte beleving toe aan de Brocante woonstijl. L’Authentique is een stijlvol, minimalistisch verf- en interieurmerk met focus op kwalitatief hoogwaardige producten, interieurstyling, Scandinavisch design en ambacht. Met kennis, passie en vakmanschap brengt L’Authentique elementen die perfect aansluiten bij een elegant, tijdloos en modern interieur.

Styling ID Blog Brocante meubels van L’Authentique tafel

Dealerschap

In de nieuwe winkel  van de Brocanteschuur “de Boshuuze” zijn de handgemaakte meubels van L’Authentique vanaf 6 september 2017 te koop. Met deze interieur blikvangers willen Anita en Sil een totaalconcept aanbieden. Een mix&match van brocante, vintage en nieuw design. Zij zijn dan ook enthousiast om mede te delen dat zij officiële dealer zijn van L’Authentique.

Styling ID Blog Brocante meubels van L’Authentique bank

Brocanteschuur “de Boshuuze”

Naast verkoop van speciale woonaccessoires, industriële vintage en antiek interieur kunt je ook speciale producten huren. Denk aan etalagemateriaal, het aankleden van een restaurant in een bepaald thema of filmset.

Ben je op zoek naar een vintage eyecatcher voor je interieur, loop dan binnenkort de winkel binnen van de Brocanteschuur “de Boshuuze” of neem een kijkje op hun vernieuwde website.

Styling ID blog Brocanteschuur de Boshuuze Poststraat 10-12 Venray winkel

Beeldmateriaal:

Nieuwsbrief

Volg ons op Instagram

Like ons op Facebook

Volg ons op Pinterest

Nieuwsbrief

Pin It on Pinterest

Share This