Bloggers Home

Toen ik vanmorgen vroeg wakker werd, bekroop me een gevoel van nieuwsgierigheid: “Wat zal deze dag me gaan brengen?” Ietwat gespannen checkte ik voor de zoveelste keer of ik alles bij me had, om vervolgens zachtjes de deur achter me dicht te doen. Ik kon lekker doorrijden en was dus ruim op tijd op de beurs. Eenmaal bij het Bloggers Home aangekomen, begon direct het feest. De een na de andere standhouder kwam nieuwsgierig kennis maken en er ontstond direct een heerlijke, bruisende sfeer. De buurman van GooseBumpz.nl beloofde me “kippenvel” deze dag en ik voelde me direct op mijn gemak.

Terwijl ik lekker mijn spullen aan het installeren was, liepen de eerste bezoekers langs het Bloggers Home. En tegen mijn verwachting in zat ik om 10:15 uur al met een tafel vol mensen. Heerlijk! De familie Mendes en de broer van mevrouw Mendes hebben in Heenvliet een twee onder één kap huis gekocht.

Aan mij de opdracht alle ideeën bij elkaar te brengen.

Zij wilden gezamenlijk advies over de inrichting van hun woonkamer. De twee zonen van het stel waren het niet helemaal eens met het plan wat nu op tafel lag. Aan mij de opdracht alle ideeën bij elkaar te brengen. Bij gebrek aan materiaal, knipte ik meubels van papier om zo vervolgens alle opstellingsmogelijkheden te bespreken. Het was een leuk ontspannen gesprek en ik weet zeker dat ik deze familie qua ideeën dichter bij elkaar gebracht heb.

Vanaf dat moment druppelden de bezoekers lekker het Bloggers Home in en uit. En tussendoor moest er natuurlijk ook het een en ander geblogd worden. Samen met collega’s: Zeynep van Boetiek8 en Romina van Interieurtips.eu hielden we de buitenwereld up-to-date over de gebeurtenissen in het Bloggers Home!

Presentatie Styling ID: de zes Bouwstenen van Interieurvormgeving

Ik had een hele mooie Prezi presentatie voorbereid, maar was er op vrijdag al achter gekomen dat dat niet werkt zonder groot scherm. Dus heb ik alle info, die ik nodig had uitgeprint en op foamborden geplakt, zodat het zich toch nog presenteerde. Ik had natuurlijk mijn presentatie aardig in mijn hoofd zitten, maar op het moment dat er mensen voor jou plaats gaan nemen in het Bloggers Home, wordt ik toch lichtelijk nerveus. Uiteindelijk ben ik tevreden met mijn optreden en heb ik een half uur vol gepraat, meer dan de gevraagde 20 minuten. HAPPY!!

Na mijn presentatie had ik even de tijd naar bij Bert Romeijn te lopen. Hij stond vandaag bij de Bouwmedia-stand. Met een heerlijk broodje en flesje water (nog bedankt Bert!!) liep ik snel terug naar het Bloggers Home. Mijn volgende bezoekster was mevrouw Bos. Zij heeft een kavel gekocht in Hoenderloo. Aan de hand van haar zelfgemaakte moodboard, wilde ze graag kleur- en stylingadvies. Een leuk spontaan gesprek waarbij ik hoop dat ik mevrouw Bos ook wat rust heb kunnen geven. Want mijn tip is en zal altijd blijven: niet alles tegelijk veranderen!! Volgens mij is die boodschap goed overgekomen.

Bedrijven

Een aantal bedrijven hadden mij gevraagd om hun stand te bezoeken en omdat het na 16:00 uur wat rustiger werd, heb ik daar mijn tijd voor genomen. Het is zo ontzettend leuk, hoe enthousiast en bevlogen mensen over hun product/bedrijf kunnen praten. Ik heb leuke nieuwe mensen ontmoet, waarvan ik zeker weet dat ik deze nog vaker zal spreken. Niet alleen over hun producten, maar vooral ook om elkaar te adviseren en te inspireren.

Ik sluit de dag af met een gezellig samenkomen met mijn mede bloggers en nog een paar tafelheren. Nog even onze kaartjes uitwisselen, want voor mij was dit de laatste dag. Maar volgend jaar zijn wij er zeker weer bij.

Pin It on Pinterest

Share This